Brandvertragend

Bij het brandvertragend behandelen gaat het niet alleen om brandveiligheid. Uiteraard staat dit voorop bij deze behandeling maar daarnaast heeft textiel ook een praktisch of decoratief doel. Ecowasserij Ede werkt daarom met een speciaal ontwikkeld brandvertragend middel. Dit middel zorgt er voor dat de brandvertragende afwerking tot in de diepste vezel doordringt en garandeert tevens ook behoud van kleur en vorm.

Het brandvertragende middel is zorgvuldig getest onder uiteenlopende omstandigheden. Daardoor is een behandeling van je gordijnen met dit middel, dan ook geheel volgens de geldende NEN-richtlijnen. Hierdoor krijg je je gordijnen terug met een certificaat dat deze brandvertragende eigenschappen aantoont. Deze kan door je verzekering gevraagd worden.

Het brandvertragend behandelen van jouw gordijnen is een bewezen manier om jouw brandveiligheid te vergroten. Op kantoor, in  horeca gelegenheden of in je eigen huis de brandveiligheid vergroten? Ecowasserij Ede verzorgt dat graag voor je door jouw gordijnen brandvertragend te behandelen. Dit is de bewezen manier om jouw veiligheid te vergroten. Het werkt en woont prettiger, maar in veel gevallen kunnen deze maatregelen ook nodig zijn om aan de eisen van je verzekering te voldoen.

Na het brandvertragend behandelen van jouw gordijnen leveren wij standaard het officieel erkende Certificaat Brandveilig. Hiermee kun je aantonen dat jouw textiel aan de strenge eisen van de norm voldoet. Geef het aantal m2 aan ons door en wij berekenen graag wat de kosten zijn.

 

 

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan

Beschrijf duidelijk het artikel en om welke aantallen het gaat.

Offerte aanvragen


Ervaren wasserij in Ede

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van kleding, gordijnen, leer/suede en andere soorten textiel. Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best!

Over Ecowasserij Ede

Haal- en brengservice:

Wil je weten of je gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice? Op basis van jouw postcode weet je direct of deze beschikbaar is.