Wassen

Wij wassen op een eerlijke en milieuvriendelijke manier. Onze reinigingsproducten zijn voorzien van een Ecolabel. Bij ons geen poespas, gewoon wassen zoals het hoort, zodat jouw kostbare kleding nog lang mee kan.

Onze wasservice

Zodra jouw kleding bij ons binnenkomt, wordt elk stuk door ons nagekeken op bijzonderheden zoals speciale vlekken of andere onvolkomenheden, zodat wij daar extra aandacht aan kunnen geven. Binnen 48 uur kan je jouw wasgoed gevouwen en gestreken weer ophalen of laten thuis bezorgen.

Bespaar tijd, breng je was naar Ecowasserij Ede

Ecowasserij Ede helpt jou graag om kostbare tijd te besparen. Wassen en strijken is een behoorlijk tijdsintensief proces. Soms is het ook gewoon heerlijk om je was weer schoon, gestreken en gevouwen terug te krijgen. Zo hou je tijd over voor de belangrijke dingen in 't leven. De kern is dat jouw tijd waardevol is. De tijd die we doorbrengen met onze familie en vrienden is beperkt en wordt vaak overschaduwd door werk en volle agenda’s. De was doen is een klus die je hele dag in beslag kan nemen. En dan is er nog het strijken. Een mand vol was strijken, is niet aantrekkelijk voor iemand met andere prioriteiten. Is het al dat gedoe waard alleen om een paar euro’s per maand te besparen? In onze wasserij nemen wij je dit graag uit handen. Overigens krijg je jouw was zelf niet zo schoon. Ook vieze vlekken krijgen we er bijna altijd wel uit!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan

Beschrijf duidelijk het artikel en om welke aantallen het gaat.

Offerte aanvragen