Ecowasserij Ede

Ecowasserij Ede is een textiel reinigingsbedrijf in Ede en omstreken met al bijna 100 jaar ervaring. Bij Ecowasserij Ede staan kwaliteit, innovatie en service voorop. Jouw tevredenheid staat bij ons bovenaan!

Over Ecowasserij Ede

Ecowasserij Ede is een zeer ervaren wasserij met al bijna 100 jaar ervaring. In de regio staan we bekend om onze hoge kwaliteit in combinatie met goede prijzen.

Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best om jouw textiel de aandacht en verzorging te geven die het verdient en deze weer helemaal schoon aan je terug te kunnen geven.

Ondanks, of misschien wel dankzij, onze jarenlange ervaring en expertise hebben wij innovatie hoog in het vaandel staan, net als klanttevredenheid en service. Tenslotte doen wij alles voor een tevreden klant!

Dé wasserij uit de regio

Zoals je al kunt raden richten wij ons voornamelijk op Ede en omstreken. Wij zijn dé wasserij uit deze regio! Dus woon je in de buurt van Ede? Denk bijvoorbeeld aan: Veenendaal, Bennekom, Wageningen, Lunteren, Renkum of Rhenen? Dan kun je natuurlijk ook gewoon bij ons terecht met al jouw textiel.

Je kunt gebruik maken van onze haal- en breng service, jouw wasgoed bij ons langsbrengen of jouw wasgoed afgeven bij één van onze depots bij jou in de buurt.

Wij staan graag voor je klaar!

Wat je ook wilt laten wassen. Wij doen het graag voor je en geven je graag advies! Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van bruidsjurken, gordijnen, beddengoed, normale kleding, bedrijfskleding, jassen en ga zo maar door. Je kunt bij ons met al jouw was terecht.

Je kunt jouw was sindskort ook gemakkelijk online aanmelden. Dat houdt in dat je online aangeeft wat je wilt laten wassen en dan kunnen wij ervoor zorgen dat jij op de gewenste tijd en plaats jouw schone was terug krijgt. Weet je niet precies wat je moet invullen? Neem dan gerust even contact met ons op per mail / telefoon.

Wat wil je laten reinigen?

Geen tijd om langs te komen? Maak gebruik van onze haal- en brengservice!

Prijzen / bestellen

Eco cleaning

De wereld waarin en waarop we leven is ons milieu: de grond, het water, de lucht, alles. Ondertussen is iedereen er net als wij wel van overtuigd dat we zuinig moeten zijn op ons milieu. Zuinig op de kwaliteit van ons zee- en ons drinkwater, de aarde, de lucht, enzovoort.

 

Meer informatie

Diensten