Tafelkleed laten wassen

Een chique thuis diner, ontbijt, feestje of andere speciale gelegenheid? Stralend fris en mooi glad gestreken tafellinnen is een pré.

Het  overkomt ons allemaal wel eens. Je wilt je tafellinnen weer gebruiken voor een speciale gelegenheid en komt tot de ontdekking dat het niet lekker fris oogt en vlekken nog zichtbaar zijn. Ecowasserij Ede helpt je graag om jouw tafellinnen op en top te laten shinen. Wij reinigen in onze machines met speciaal op maat gemaakte programma's en ecologische producten.

Voordelen:

  • Langere levensduur van het textiel
  • Uitstekende vlekverwijdering
  • Spectaculaire witheid
  • Aangename geur
  • Milieuvriendelijk

Naast het reinigen van het gangbare assortiment tafellakens, lopers en servetten, kan je uiteraard ook terecht voor reinigng van  textieldecoratie als tafelrokken en statafelhoezen. 
 

Tafelkleed laten reinigen?

Wil jij een tafelkleed laten reinigen door een professionele wasserij? Kies dan voor Ecowasserij Ede!

Online bestellen

Wat wil je laten reinigen?

Tafelkleden

Tafelkleed groot

Per kgs

€ 8,50

Tafelkleed klein

Per kgs

€ 8,50

Tafelkleed middelgroot

Per kgs

€ 8,50


Ervaren wasserij in Ede

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van kleding, gordijnen, leer/suede en andere soorten textiel. Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best!

Over Ecowasserij Ede

Haal- en brengservice:

Wil je weten of je gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice? Op basis van jouw postcode weet je direct of deze beschikbaar is.