Vloerkleed laten reinigen

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje: huisdieren bevuilen het vloerkleed of kinderen knoeien met eten en drinken. Het gebeurt ons allemaal wel eens.” Dit alles kan zorgen voor vieze, vervelende vlekken, maar daar heb je dan gelukkig Ecowasserij Ede weer voor. Wij reinigen je karpet/vloerkleed graag.

Een enkel, klein vlekje kun je misschien met wat moeite vaak nog zelf nog wel verwijderen, maar na enkele jaren intensief gebruik is je vloerkleed laten reinigen door een professioneel bedrijf een betere oplossing. Je zult verbaasd zijn om te ontdekken hoe je vloerkleed er ook al weer uitzag toen je deze kocht.

Je karpet of vloerkleed laten reinigen doen de meeste mensen wanneer er opvallende vlekken aanwezig zijn. Uiteraard is dat logisch, maar ook wanneer er geen directe aanleiding is kan reiniging een uitkomst zijn. Voor een nieuwe, andere look in jouw interieur is het bijvoorbeeld een idee om een nieuw vloerkleed te kopen. Heel begrijpelijk, maar hetzelfde effect bereik je vaak ook al door je vloerkleed te laten reinigen. Je vloerkleed oogt weer als nieuw en dat ook nog eens tegen een veel aantrekkelijkere prijs.

Vul hier het formulier in.

Vloerkleed laten reinigen

Wil je jouw vloerkleed laten reinigen? Je zult verbaasd zijn om te ontdekken hoe jouw vloerkleed er ook alweer uitzag. Bij Ecowasserij Ede maken we jouw vloerkleed weer zo goed als nieuw.

Online bestellen

Wat wil je laten reinigen?

Vloerkleed

Badmat

per kgs

€ 6,50

Tapijt vuilafstotend per m2

€ 23,20

Tapijt per m²

per m2

€ 23,20


Ervaren wasserij in Ede

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van kleding, gordijnen, leer/suede en andere soorten textiel. Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best!

Over Ecowasserij Ede

Haal- en brengservice:

Wil je weten of je gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice? Op basis van jouw postcode weet je direct of deze beschikbaar is.