Motorkleding laten reinigen

Motorpakken zijn er tegenwoordig in verschillende soorten en maten; er bestaan naast leren motorkleding, ook veel motorpakken van extra stevig textiel. Ongeacht het materiaal van jouw motorkleding reinigen wij deze graag voor je.

Al dat rijden op jouw motor heeft helaas wel gevolgen voor de kwaliteit van je motorkleding. Door olie en vuil van de weg wordt de beschermende laag van jouw motorkleding aangetast. Het is regelmatig nodig om jouw kleding te reinigen, maar doordat de beschermlaag beschadigd is het niet altijd verstandig om dit zelf te doen.

Zelf motorkleding wassen

Gewone reinigingsmiddelen zijn niet risicoloos te gebruiken. Het probleem wat zou kunnen ontstaan als je jouw motorkleding zelf wast is dat je motorpak koud en nat gaat aanvoelen. Dit gebeurt vaak als de teflon-coating van je pak beschadigd is. Jouw motorkleding kan hierdoor vocht opnemen waardoor het zelfs kan aanvoelen alsof jouw motorpak lekt. Probeer daarom niet om jouw favoriete motorkleding zelf te wassen, maar breng deze naar een wasserij!

Motorkleding laten reinigen

Gelukkig zijn er oplossingen. Door je motorpak regelmatig te laten reinigen kan je deze problemen voorkomen. Door middel van diverse reinigings- en droogmethodes kunnen wij ieder type motorkleding reinigen. Alle reflecterende onderdelen blijven intact. Zo blijft de kwaliteit van je motorkleding bewaard en voelt deze weer heerlijk fris.

Kies voor Ecowasserij Ede

Is jouw motorkleding vies? Meld jouw motorkleding online aan bij Ecowasserij Ede en ga weer lekker fris de weg op. Geen tijd om langs te komen? Maak gebruik van onze haal- en brengservice! Wij halen jouw vieze motorkleding bij je thuis op en leveren deze een aantal werkdagen weer bij je af.

Motorkleding laten reinigen?

Laat jouw motorkleding regelmatig reinigen zodat deze in goede staat blijft. Je kunt jouw motorkleding gemakkelijk online aanmelden en om het nog makkelijker te maken kan je gebruik maken van onze haal- en breng service.

Online bestellen

Wat wil je laten reinigen?

Motorkleding

Motorjack leer

€ 55,50

Motorbroek textiel

€ 21,00

Motorpak/overall leer

€ 78,75

Motorbroek leer

€ 39,50

Motor handschoenen

€ 19,25

Motorhoes

€ 36,50


Ervaren wasserij in Ede

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van kleding, gordijnen, leer/suede en andere soorten textiel. Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best!

Over Ecowasserij Ede

Haal- en brengservice:

Wil je weten of je gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice? Op basis van jouw postcode weet je direct of deze beschikbaar is.