Horeca

Wil je op ieder moment beschikken over fris, schoon, strak geperst tafellinnen ? 
Besteed de zorg hiervoor dan uit aan ons.

Wij zijn gespecialiseerd in het wassen en strijken van hotel- en restaurantlinnen. Naast het reinigen van bed, bad en tafellinnen kan je uiteraard ook terecht voor het reinigen van horecakleding zoals koksbuizen, koksbroeken, schorten, sloven en veel meer.

Voor ieder horecabedrijf is het belangrijk dat er professioneel wordt gereinigd. Ecowasserij Ede weet als geen ander hoe belangrijk de presentatie van je linnen en kleding is in jouw bedrijf.

Ben je op zoek naar een andere, betere wasserij? Kom dan eens een kijkje achter de schermen nemen bij ons. Heb je al een mooi gevestigd bedrijf,  ga je een nieuwe ondermening starten of ben je eigenaar van een B&B? Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken welke oplossing het beste past binnen jouw bedrijf. Verhuurders of eigenaren van recreatiewoningen  of enkele B&B kamers zijn wij graag van dienst.

Ecowasserij Ede beschikt over professionele apparatuur en ervaren medewerkers met passie voor hun vak.  Zo ben je dus verzekerd van kwaliteit tegen een betaalbare prijs...

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan

Beschrijf duidelijk het artikel en om welke aantallen het gaat.

Offerte aanvragen