Boot

Het interieur van je boot heeft veel te lijden. Tijdens het vaarseizoen bevindt het boot textiel zich constant in een vochtige omgeving. Hierdoor kunnen schimmels, algen en vlekken ontstaan welke veroorzaakt worden door (zout) water. Naast de organische vervuiling is er ook het zand, insecten of vlekken veroorzaakt door eten of drinken.

Textiel is vaak aanwezig aan boord. Bijvoorbeeld bootkussens, bootkappen of stoelbekleding zijn onderdelen die van textiel zijn vervaardigd. Door de invloed van het water en het weer kan het textiel vervuild raken. Denk hierbij aan regenstrepen, weervlekken, groene alg aanslag of schimmels. Regelmatig afspoelen met schoon water is aan te raden omdat de vervuiling zich dan minder goed kan hechten. Wanneer de vervuiling voor lange tijd onbehandeld blijft, zal deze uiteindelijk de levensduur van het materiaal aantasten. Om deze reden is het belangrijk dat  jouw boot textiel regelmatig professioneel gereinigd wordt. Aarzel dus niet en neem contact op met Ecowasserij Ede voor de mogelijkheden.

Wat wil je laten reinigen?

Geen tijd om langs te komen? Maak gebruik van onze haal- en brengservice !

Prijzen / bestellen

Wat wil je laten reinigen?

Boot

Boothoes

€ 72,50

Bootkap

€ 125,00


Ervaren wasserij in Ede

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van kleding, gordijnen, leer/suede en andere soorten textiel. Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best!

Over Ecowasserij Ede

Haal- en brengservice:

Wil je weten of je gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice? Op basis van jouw postcode weet je direct of deze beschikbaar is.