Tenten

In alle soorten en maten zijn ze er ; een voortent, bungalowtent, tipitent, scoutingtent, safaritent of lichtgewicht tent. Elke tent heeft onderhoud en reiniging nodig. Doet je dit niet, dan zal je vroeg of laat de tent niet meer met plezier kunnen gebruiken. Alhoewel er duidelijk verschillen zijn tussen de diverse doeksoorten en merknamen, hebben ze één ding gemeen; ze zijn erg vatbaar voor schimmels en de bekende groene aanslag. Aan de binnenkant van de tent ontstaan vaak de bekende weervlekken/schimmelvlekken. De buitenkant krijgt het na verloop van tijd zwaar te verduren door bijvoorbeeld algen, vervuild water (regenstrepen), harsvlekken, etc.

Tentdoek van katoen en polyester/katoen is al jaren bekend. Het is sterk, het ventileert en reguleert vocht en temperatuur. Het heeft echter ook een nadeel. Het is extra vatbaar voor schimmels en het kan gemakkelijk gaan lekken. Steeds meer fabrikanten adviseren daarom om de paar jaar het tentdoek te impregneren. Hierdoor is blijft het langer waterdicht en beter beschermd.
 

Wat wil je laten reinigen?

Geen tijd om langs te komen? Maak gebruik van onze haal- en brengservice !

Prijzen / bestellen

Wat wil je laten reinigen?

Tenten

Tent

Per machine, max 13 kgs per tent(deel)

€ 79,00

Partytent

Per 13 kgs

€ 79,00

Backpack rugzak

€ 29,95


Ervaren wasserij in Ede

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van kleding, gordijnen, leer/suede en andere soorten textiel. Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best!

Over Ecowasserij Ede

Haal- en brengservice:

Wil je weten of je gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice? Op basis van jouw postcode weet je direct of deze beschikbaar is.