Kleding laten repareren

Kleine, en soms ook grote, defecten aan kleding blijken vaak nog heel goed tegen een aanvaardbare prijs professioneel hersteld te kunnen worden. Zeker bij duurdere kleding is een vakkundige reparatie altijd het overwegen waard. Vaak wordt de betere kleding ter reparatie aangeboden. Maar uiteraard is ook alledaagse kleding en werkkleding welkom.

Alledaagse kleine probleempjes, zoals bijvoorbeeld het aanzetten van een knoop of het vastzetten van een naad lost Ecowasserij Ede graag voor je op. Ook aanpassingen aan je kleding doen wij graag voor jou, variërend van het inkorten van mouwen of pantalons tot ingrijpende reparaties. Wanneer je dit wenst berekenen wij graag vooraf de kosten.

Het op maat maken en repareren van gedragen kleding verhoogt de duurzaamheid van jouw kleding en levert op deze wijze een bijdrage aan een beter milieu.

O jee ; een winkelhaak in je net nieuwe kostuum …
            een brandgaatje in je kostbare jurk …
Wat nu ?!

Ecowasserij Ede is vaak in staat om door middel van stoppage de schade (bijna) onzichtbaar te herstellen. Het maakt dan niet uit of het een effen stof is of een ingeweven patroon. De schade wordt gerepareerd met draden uit omslagen of andere onzichtbare plaatsen van het kledingstuk. Ook hiervoor berekenen wij vooraf de kosten en besteden dit daarna uit aan een gespecialiseerd bedrijf.

 

Reparaties en aanpassingen

Wij verzorgen voor u het totaalonderhoud van uw kleding en ander textiel, dus naast de reiniging ook eventuele reparaties. Het vastzetten van een naad of het aanzetten van een knoop lossen wij graag voor u op.

Vraag naar de mogelijkheden


Ervaren wasserij in Ede

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van kleding, gordijnen, leer/suede en andere soorten textiel. Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best!

Over Ecowasserij Ede

Haal- en brengservice:

Wil je weten of je gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice? Op basis van jouw postcode weet je direct of deze beschikbaar is.