Haal- en brengservice

Bij Ecowasserij Ede staat jouw tevredenheid voorop. Daarom bieden we een haal- en breng service aan. Ideaal als je iets verder weg woont, druk bent of bijvoorbeeld een groot matras wilt laten reinigen. Wat wil je nog meer dan een wasserij die jouw wasgoed bij jou thuis komt ophalen?

Wat kost de haal- en breng service?

Woon je binnen 10km van Ecowasserij Ede en is het orderbedrag hoger dan €40,-? Dan is de haal- en brengservice volledig gratis! Helaas kunnen wij niet door heel Nederland een gratis haal- en breng service hanteren. We proberen echter de bezorgkosten wel zo laag mogelijk te houden. Wanneer je ons via het bestelformulier laat weten wat we voor jou kunnen reinigen of repareren zie je voordat je een bestelling plaatst al wat de kosten voor de haal- en breng service zijn. De postcodecheck hiernaast geeft ook een indicatie van wat het ongeveer zou kosten.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Wil jij jouw was bijvoorbeeld wel naar ons toe brengen maar heb je geen tijd om het weer op te halen? Wij zorgen dat we altijd een oplossing die past bij jouw wensen!

Neem gerust contact met ons op als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn! We staan graag voor jou klaar en staan je graag te woord!

Neem contact op

Postcodecheck

Vul hier je postcode in en kijk of onze haal- en breng service ook voor jou beschikbaar is. 
Wat is uw postcode?