Wasserij Rhenen

Woon jij in Rhenen en bij jij op zoek naar een goede wasserij bij jou in de buurt? Wij zijn de grootste wasserij bij jou in de buurt! Ecowasserij Ede is actief door heel Nederland maar we focussen ons op Ede, Veenendaal en omstreken! We zijn gevestigd tussen Ede en Veenendaal, maar laat het je niet afschrikken dat we niet direct in Rhenen gevestigd zijn. Het is slechts een paar minuten rijden en je kunt ook makkelijk gebruik maken van onze haal- en breng service. Zo hoef je niet zelf heen- en weer te rijden tussen Rhenen en Ede. Wij halen jouw wasgoed bij je op en brengen deze helemaal schoon en fris bij je terug, aan huis of op werk.

Waarom Ecowasserij Ede?

We staan in de regio bekend om onze hoge kwaliteit i.c.m. scherpe tarieven. Dit kunnen wij aanbieden door een goede organisatie, efficiënte werkwijze en al bijna 100 jaar ervaring met het wassen, reinigen, desinfecteren en repareren van textiel. Ben jij op zoek naar een professionele wasserij in de buurt van Rhenen, maar wil je niet teveel betalen? Kies dan voor Ecowasserij Ede!

Wat wil je laten reinigen?

Je kunt online aangeven wat je wilt laten reinigen en kunt ook direct online betalen. Vervolgens heb je de keuze om jouw was te laten ophalen of zelf naar ons of één van onze depots te brengen. Wil jij weten wat dit kost? Ga dan naar onze online bestellen pagina.

Wat wil je laten reinigen?

Geen tijd om langs te komen? Maak gebruik van onze haal- en brengservice !

Prijzen / bestellen