Wasserij Veenendaal

Op zoek naar een wasserij in Veenendaal? Kies dan voor Ecowasserij Ede. Wij zijn gevestigd tussen Ede en Veenendaal en kunnen je vanuit onze moderne nieuwe vestiging aan de Bonnetstraat perfect helpen bij het wassen, reinigen, strijken, desinfecteren en repareren van al jouw textiel. Vanaf het centrum van Veenendaal ben je al in 7 minuten bij ons. Met onze gratis haal- en breng service kunnen wij jou optimaal bedienen, waar je dan ook maar bent !

Wasserij uit Veenendaal

Tegenwoordig zijn we gevestigd aan de Bonnetstraat, centraal gelegen tussen Ede en Veenendaal. Wij zijn dan ook nog zeer actief in Veenendaal en omstreken en staan in de regio bekend om onze hoge kwaliteit i.c.m. goede prijzen.

Direct online je bestelling plaatsen

Wij proberen het aanmelden van jouw was zo gemakkelijk mogelijk te maken! Dat betekent dat we verschillende depots bij jou in de buurt hebben, maar ook de mogelijkheid bieden om online al jouw bestelling te plaatsen. Wij kunnen jouw was niet alleen voor je ophalen, maar ook weer afleveren op een locatie naar wens. Meld jouw was dus direct online aan!

Wat wil je laten reinigen?

Geen tijd om langs te komen? Maak gebruik van onze haal- en brengservice!

Prijzen / bestellen