Bedrijfskleding laten reinigen

Een visitekaartje voor je bedrijf: aantrekkelijke, goed verzorgde bedrijfskleding.

Het is erg belangrijk dat bedrijfskleding er in de best mogelijke staat uitziet. Zoals je misschien wel weet is bedrijfskleding een deel van het visitekaartje van jouw bedrijf. Laat je bedrijfskleding dus regelmatig reinigen. Wanneer er vlekken op de kleding zitten of de kleding is verkleurd is dit geen goed signaal naar jouw potentiële klant.

Wanneer de bedrijfskleding om wat voor reden dan ook niet meer zelf schoon te krijgen is, dan is het verstandig om eens te kijken naar het reinigen van de gehele lijn bedrijfskleding door Ecowasserij Ede. Wij kunnen jullie bedrijfskleding weer helemaal schoon en mooi maken.

Onze werkwijze

  • Wij halen de bedrijfskleding op indien gewenst.
  • Als de kleding nog niet gelabeld is word dit zorgvuldig uitgevoerd.
  • Wij reinigen de bedrijfskleding meestal op ecologische wijze. Hierdoor heeft de kleding een aanzienlijk langere levensduur en voelt het prettiger op de huid tijdens het dragen.
  • Na de reiniging wordt de bedrijfskleding in z’n geheel gecontroleerd op de kwaliteit.
  • Vervolgens wordt het weer retour bezorgd.

Wasserij voor bedrijven uit iedere branche

In heel veel sectoren wordt bedrijfskleding gedragen. Wanneer er contact is met klanten of wanneer de eigen kleding vies kan worden of kapot kan gaan door het werk dan zorgt het bedrijf vaak voor passende kleding. Deze kleding is belangrijk want het kan bijdragen aan het imago, maar als het niet netjes is dan heeft het juist een negatieve invloed op het imago van het bedrijf. Kortom, bedrijfskleding moet schoon en netjes zijn.

Bij Ecowasserij Ede kunnen we voor ieder bedrijf de bedrijfskleding weer netjes maken. Van wassen en reinigen tot strijken en repareren of zelfs het aanbrengen van een brandwerende laag. We maken de bedrijfskleding weer zo goed als nieuw. Dat is fijn voor medewerkers en klanten, maar ook voor de kleding zelf. Door het regelmatig laten reinigen van bedrijfskleding door Ecowasserij Ede gaat de kleding langer mee. Dat komt doordat wij op een duurzame manier reinigen, zo blijft de kleding langer mooi en zal de stof zijn kwaliteit behouden.

Specialist in de reiniging van bedrijfskleding

Gezien het feit dat één van onze specialiteiten het reinigen van bedrijfskleding is, ben je bij ons aan het juiste adres. Dit heeft deels te maken met onze hyper moderne wasserij. Tijdens de bouw van ons nieuwbouw pand hebben wij bewust voor een duurzame toekomst gekozen. Ook ons personeel heeft jaren lange ervaring in het reinigen van bedrijfskleding.

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan

Beschrijf duidelijk het artikel en om welke aantallen het gaat.

Offerte aanvragen


Ervaren wasserij in Ede

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van kleding, gordijnen, leer/suede en andere soorten textiel. Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best!

Over Ecowasserij Ede

Haal- en brengservice:

Wil je weten of je gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice? Op basis van jouw postcode weet je direct of deze beschikbaar is.