Tafellinnen

Wil je op ieder moment beschikken over fris, schoon, strak geperst tafellinnen? Besteed de zorg hiervoor dan uit aan ons.

Wij zijn gespecialiseerd in het wassen en strijken van hotel- en restaurantlinnen. Naast het reinigen van bed, bad en tafellinnen kan je uiteraard ook terecht voor het reinigen van horecakleding zoals koksbuizen, koksbroeken, schorten, sloven en veel meer.

Voor ieder horecabedrijf is het belangrijk dat er professioneel wordt gereinigd in een wasserij. Ecowasserij Ede weet als geen ander hoe belangrijk de presentatie van je linnen en kleding is in jouw bedrijf.

Ben je op zoek naar een andere, betere wasserij? Kom dan eens een kijkje achter de schermen nemen bij ons. Heb je al een mooi gevestigd bedrijf,  ga je een nieuwe ondermening starten of ben je eigenaar van een B&B ? Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken welke oplossing het beste past binnen jouw bedrijf. Verhuurders of eigenaaren van recreatiewoningen  of enkele B&B kamers zijn wij graag van dienst.

Ecowasserij Ede beschikt over professionele apparatuur en ervaren medewerkers. Zo ben je dus verzekerd van kwaliteit tegen een betaalbare prijs..

 

Wat wil je laten reinigen?

Geen tijd om langs te komen? Maak gebruik van onze haal- en brengservice !

Prijzen / bestellen

Wat wil je laten reinigen?

Tafellinnen

Servet

€ 1,30

Tafelloper

Per kgs

€ 8,50

Vitrage per m2 zakelijk

€ 3,20

Gordijn Veloers per m2 zakelijk

€ 6,65

Handdoek groot zakelijk

Per kgs

€ 3,75

Handdoek klein zakelijk

Per kgs

€ 3,75

Vaatdoek zakelijk

€ 0,60

Theedoek zakelijk

€ 0,60

Tafelkleed groot zakelijk

Per kgs

€ 8,50

Tafelkleed klein zakelijk

Per kgs

€ 8,50

Tafel kleed middelgroot zakelijk

Per kgs

€ 8,50


Ervaren wasserij in Ede

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van kleding, gordijnen, leer/suede en andere soorten textiel. Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best!

Over Ecowasserij Ede

Haal- en brengservice:

Wil je weten of je gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice? Op basis van jouw postcode weet je direct of deze beschikbaar is.