Roet- en Rookschade

Brand in je woning is altijd een ingrijpende gebeurtenis. Ook al is een deel van je woning of spullen niet verbrand, de roet en rookschade is vaak aanzienlijk. Om jouw textiel weer roet- en rooklucht vrij te krijgen is een vak apart en vraagt om een professionele aanpak. Ecowasserij Ede staat graag voor je klaar in deze moeilijke tijd.

Met speciaal ontwikkelde middelen reinigen en ontgeuren wij nagenoeg alle textiel. Juist die artikelen die zoveel emotionele waarden hebben voor jou zijn de moeite om door ons te laten reinigen. Denk aan dierbare kleding en de knuffels van je kids. Ook het interieurtextiel zoals: gordijnen, dekbedden, persoonsgebonden kleding en vloerkleden krijgen wij nagenoeg altijd weer schoon, roet- en geurvrij.

 

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan

Beschrijf duidelijk het artikel en om welke aantallen het gaat.

Offerte aanvragen


Ervaren wasserij in Ede

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van kleding, gordijnen, leer/suede en andere soorten textiel. Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best!

Over Ecowasserij Ede

Haal- en brengservice:

Wil je weten of je gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice? Op basis van jouw postcode weet je direct of deze beschikbaar is.