Airsocks reinigen

Hygiëne op kantoor en in je huis zit ook in de lucht welke we inademen. Met alleen je handen wassen en schone kleding ben je er niet. Schone lucht wordt in veel gebouwen gerealiseerd door ventilatie systemen. Een zeer belangrijk onderdeel van een goed werkend ventilatie systeem zijn de lucht verdeelslangen, ook wel airsocks genoemd. Deze filters raken na langere tijd vervuild en zullen gereinigd moeten worden. Ecowasserij Ede biedt je een complete service om je een optimale luchtkwaliteit te garanderen.

Meestal worden lucht verdeelslangen/airsocks aangeleverd door het bedrijf dat ook het onderhoud van je systeem verzorgt. Uiteraard mag je het ook zelf komen brengen of opsturen naar ons.

Wil je meer weten over het reinigen van lucht verdeelslangen/airsocks? Wij vertellen je graag meer over onze mogelijkheden.

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat wil je laten reinigen?

Geen tijd om langs te komen? Maak gebruik van onze haal- en brengservice !

Prijzen / bestellen


Ervaren wasserij in Ede

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van kleding, gordijnen, leer/suede en andere soorten textiel. Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best!

Over Ecowasserij Ede

Haal- en brengservice:

Wil je weten of je gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice? Op basis van jouw postcode weet je direct of deze beschikbaar is.