Slaapkamer textiel

Kussens, dekbedden, dekbedhoezen, en matrashoezen vallen allemaal onder slaapkamertextiel. Deze items zijn te groot voor jouw eigen wasmachine en dus wordt de reiniging hiervan vaak vermeden tot het echt niet langer kan. Het reinigen van je lakens, dekbedden en kussens hoeft geen gedoe te zijn. Ecowasserij Ede wast dagelijks veel dekbedden en lakens.. Wij halen het slaapkamertextiel op bij jouw bedrijf en bezorgen het schoon en fris terug op het door jou aangegeven tijdstip.

Als je van plan bent om meer te gaan slapen, ben je goed op weg naar een gezonder bestaan. Het bed is toch de plek waar je de dag begint, waar je de dag eindigt en waar je bijna een derde van je leven doorbrengt. Een goed en schoon kussen draagt bij aan een goede nachtrust. Omdat kussens gevuld zijn met een delicate vulling hebben ze een speciale behandeling nodig. Dit voorkomt het beschadigen van de donzen, wollen of synthetische vulling. Met de juiste zorg kan een kussen jaren meegaan. Een donzen kussen kan zelfs een leven lang meegaan! Ons advies is om een kussen op z’n minst twee keer per jaar te laten reinigen.

Door huidschilfers en zweet die je achterlaat na een heerlijke nachtrust worden lakens iedere nacht vuiler. Een goede plek dus voor de huisstofmijt. Was daarom zeer regelmatig je lakens.

Grote dekbedden passen meestal niet in een doorsnee wasmachine of droger. Wij wassen en drogen alle soorten dekbedden. Of het nou om een donzen, wollen of synthetisch dekbed gaat; wij reinigen het graag voor jou !

Een synthetisch dekbed reinigen?  Dan biedt een iets grotere wasmachine, bijvoorbeeld op de zaak, vaak nog wel eens mogelijkheden. Wanneer je te heet wast, kan er echter wel schade ontstaan. Zorg dus in ieder geval dat je de was voorschriften goed opvolgt of laat je dekbed toch professioneel door Ecowasserij Ede reinigen.
Voor een  donzen dekbed is reinigen vaak de beste oplossing. De reiniging van het dons vereist namelijk het gebruik van speciale zeep, die niet in gewoon wasmiddel aanwezig is.

Wollen dekbedden kunnen niet goed tegen water. De wol vezels zwellen eerst op door het water, daarna krimpen ze weer en verliezen hun isolerende eigenschappen. Je dekbed reinigen voorkomt dit probleem, waardoor deze langer meegaat.
 

Wat wil je laten reinigen?

Geen tijd om langs te komen? Maak gebruik van onze haal- en brengservice !

Prijzen / bestellen

Wat wil je laten reinigen?

Slaapkamertextiel

Deken 1 persoons zakelijk

€ 16,75

Deken 2 persoons zakelijk

€ 18,50

Deken kingsize zakelijk

€ 29,90

Sprei 1 persoons zakelijk

€ 16,75

Sprei 2 persoons zakelijk

€ 19,10

Sprei kingsize zakelijk

€ 21,25

Matrasdek 1 persoons zakelijk

€ 26,25

Sloop zakelijk

€ 1,10

Laken zakelijk

€ 3,15


Ervaren wasserij in Ede

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van kleding, gordijnen, leer/suede en andere soorten textiel. Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best!

Over Ecowasserij Ede

Haal- en brengservice:

Wil je weten of je gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice? Op basis van jouw postcode weet je direct of deze beschikbaar is.