Wasserij Renkum

Woon jij in Renkum en bij jij op zoek naar een goede wasserij bij jou in de buurt? Wij van Ecowasserij Ede helpen wij je graag! Onze ecowasserij werkt vanuit Ede en wij zijn actief in de provincies Gelderland en Utrecht. Je kunt tegenwoordig ook makkelijk gebruik maken van onze haal- en breng service. Zo hoef je niet zelf jouw wasgoed bij ons af te leveren, maar halen we het bij jou thuis, of op je werk, op.

Waarom Ecowasserij Ede?

We staan in de regio bekend om onze hoge kwaliteit i.c.m. scherpe tarieven. Dit kunnen wij aanbieden door een goede organisatie, efficiënte werkwijze en al bijna 100 jaar ervaring met wassen, reinigen, desinfecteren en repareren van textiel. Ben jij op zoek naar een professionele wasserij, maar wil je niet teveel betalen? Kies dan voor Ecowasserij Ede!

Wat wil je laten reinigen?

Je kunt online aangeven wat je wilt laten reinigen en ook direct online betalen. Vervolgens heb je de keuze om jouw was te laten ophalen of deze zelf naar ons of één van onze depots te brengen. Wil jij weten wat dit kost? Ga dan naar onze online bestellen pagina.

Wat wil je laten reinigen?

Geen tijd om langs te komen? Maak gebruik van onze haal- en brengservice !

Prijzen / bestellen