Trouwjurk laten reinigen

Vieze vlekken in jouw trouwjurk? Maak je geen zorgen. Wij halen de meest hardnekkige vlekken uit jouw trouwjurk.

Laat jouw trouwjurk reinigen door een gespecialiseerde wasserij

Wanneer je jouw trouwjurk gaat laten reinigen doe je dat uiteraard niet bij de eerste beste wasserij (en doe het alsjeblieft ook niet zelf). Het reinigen van een trouwjurk kun je het beste over laten aan een wasserij met jarenlange ervaring met het wassen en reinigen van trouwjurken. Waarom? Het laten wassen of reinigen van jouw trouwjurk is een belangrijke investering waarbij je wilt dat er niets fout gaat en dat jouw droomjurk net zo magisch blijft als dat deze was vóór de bruiloft. Omdat er vaak geen reinigingslabel aanwezig is, is het extra belangrijk dat je jouw trouwjurk laat reinigen door een professional, een professional heeft namelijk genoeg kennis om precies te weten op welke manier jouw bruidsjurk gereinigd moet worden. Op de dag zelf wil je je geen zorgen moeten maken om jouw trouwjurk, want vaak komen er toch wel veel vlekken in. Vaak zien wij vlekken van vuil op de grond, vlekken van eten of van drank. Maar wij kunnen zelfs de meest hardnekkige vlekken uit jouw trouwjurk halen.

Wasserij gespecialiseerd in trouwjurken

Wij reinigen elke dag trouwjurken en hebben daarom heel veel ervaring met het reinigen en weer opmaken van trouwjurken. Daarnaast werken wij met speciale ecologische reinigingsmiddelen welke gedoseerd worden in onze machines met speciale programma’s voor trouwjurken. Hiermee krijgen wij jouw trouwjurk weer helemaal schoon. Zelf je trouwjurk wassen wordt dan ook sterk afgeraden. Benieuwd naar hoe wij jouw trouwjurk weer helemaal schoon maken? Wij reinigen jouw trouwjurk in 6 stappen!

Trouwjurk laten reinigen; wat zijn de kosten?

Het laten wassen van jouw trouwjurk is een investering die sommigen nog wel eens over het hoofd zien. En na jouw magisch bruiloft wil je natuurlijk ook niet ineens een torenhoge rekening voor het laten reinigen van jouw trouwjurk. Begrijpelijk, maar het is wel belangrijk om jouw trouwjurk te laten reinigen door een specialist. Wij reinigen jouw trouwjurk graag voor je en doen dat tegen een relatief lage prijs. Door onze goede prijs-kwaliteit verhouding zijn wij een begrip in de regio als het gaat om het reinigen van trouwjurken. Wij reinigen trouwjurken al vanaf €97,- (bekijk ook onze pagina 'Trouwjurk reinigen kosten'). Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons dan gerust even.

Trouwjurk laten reinigen door Ecowasserij Ede

Wil jij jouw trouwjurk laten wassen bij een professional, maar een acceptabele prijs betalen? Door onze relatief lage prijzen voor het laten reinigen van een trouwjurk in vergelijking met andere wasserijen zijn wij een begrip in de regio. Maak je geen zorgen om vlekken in jouw trouwjurk, wij maken jouw droomjurk weer zo schoon als nieuw! Laat jouw trouwjurk reinigen door deze online aan te melden via onze webshop. In heel Nederland komen wij jouw trouwjurk, en eventuele andere bruidskleding, op een door jou zelf gekozen moment ophalen en uiteraard ook weer retour brengen. Tijdens de bestelprocedure kan je zelfs op 2 uur nauwkeurig aangeven wanneer wij de trouwjurk mogen komen ophalen en terugbrengen.

Meer informatie?

Heb jij een vraag over het laten wassen of reinigen van jouw trouwjurk? Bel ons dan gerust even of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag!

Trouwjurk laten reinigen?

Vlekken op jouw trouwjurk? Laat jouw droomjurk dan door ons wassen en reinigen. Als wasserij zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van trouwjurken en het verwijderen van de meest hardnekkige vlekken.

Ja, ik wil!